Jégvirág karkötő Larimár Delfinkőből és Hegyikristályból

Jégvirág karkötő Larimár Delfinkőből és Hegyikristályból
Jégvirág karkötő Larimár Delfinkőből és Hegyikristályból
11 000 Ft

Jégvarázs karkötő Larimár Delfinkő és Roppantott Hegyikristályból, ára:11.000.- FT

Roppantott Hegyikristály karkötő, ára: 3.800.- Ft

7 mm es Larimár és 6 mm es Hegyikristályból készült, Lapos fűzőszálra duplán fűzve. 17 cm hosszú (átlagos, 15 cm es csuklóra)
Bármilyen méretben kérhető.

 

Részletek

A Larimár spirituális kő; új dimenziókat nyit meg, ösztönzi a fejlődést. Szeretetet és békét sugároz magából, erősíti a nyugalmat. Lehetővé teszi, a mély meditatív állapot elérését. Növeli a tudatosságot, valamint összehangolja a testet és a lelket az új rezgésekkel. Ellenszere az érzelmi szélsőségeknek, és enyhíti a depressziót. Segít a nőknek újra összhangba kerülniük az ösztönös nőiességükkel.

Ledönti az önként vállalt akadályokat és korlátokat. Megszünteti az önmagunknak kárt okozó viselkedési mintákat, és segít kézben tartani élet irányítását. Hatékony a bűntudat enyhítésében és elűzi a félelmet. Lelki nyugalmat biztosít.

Erősíti a higgadtságot, éleselméjűséget és előremutató gondolatokat. Megsemmisíti a téves korlátokat, és a lelket a valódi életútjára irányítja. A Larimár megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal. Kitűnő kő azoknak, akik a lélektársukat keresik, valamint segít begyógyítani az előző életek kapcsolatait vagy szívfájdalmait.

A Szív, Torok és Koronacsakrához kapcsolódik, elősegíti az öngyógyító folyamatokat. Főleg porc, torok, tüdő, szív betegségeire hatékony, oldja az energiablokkokat.

Különlegessége: A Larimár a Földön egyedül Dominika szigetén található, Információs rendszereket, energiaminőségeket, Fénykódokat és Csillagkódokat őriz magában holografikus lenyomatként. A Hegyikristály mindezt felerősíti, energiával lát el és erőt ad.

Adatok
Cikkszám
208039
Tömeg
30 g/db
Hasonló termékek