Nőiesség- bölcsesség

Nőiesség- bölcsesség
11 000 Ft
A Kék Topáz Holdkővel együtt varázslatos Finom, nőies, kedves ékszer, nagyon lágy energiákkal.
3 és 5 mm es gyöngyökből, ezüst kapoccsal.
A kék Topáz bölcsességgel, bátorsággal, alázattal, és az élet elégedettségével áldja meg viselőjét. Rendet teremt test- lélek- tudat szinten, így lehetővé teszi a mélyebb összefüggések felismerését
Növeli a pénzügyi sikert és az üzleti lehetőségeket - bőséget és jólétet hoz viselője életében.
Fokozza az ítélőképességet- a kék Topáz viselőjét bölcsességgel áldja meg, ezáltal segíti a kérdések elemzésében, a helyes döntések meghozatalában és az élet stresszes helyzeteinek leküzdésében.
A torokcsakrához és a víz elemhez rendelhető hozzá. Segíti a tiszta, őszinte kommunikációt, önmegvalósítást. Tiszta, világos és logikus gondolatokat hoz. Megnyugtatja az idegeket, megszünteti a haragot.
Nevét is a vörös-tengeri Topazosz-szigetről kapta, ahol már az ókorban is bányászták.
A Holdkő a Nőiesség és az új kezdet Kristálya. Erősen kötődik a Holdhoz és a megérzésekhez. Ahogyan a Hold, ez a kristály is visszatükröz, és arra emlékeztet, hogy miként a Hold is dagad és fogy, ugyanúgy minden a változás körforgásának a része. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát. Erősíti a nőiességet, segíti a női minőségek megélését.
Tele van befogadó, passzív, női energiával. Kitűnő ellenszere a szélsőséges helyzeteknek és érzelmeknek. Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és stresszt, valamint stabilizálja az érzelmeket. Fejleszti az érzelmi intelligenciát. Mélyreható érzelmi gyógyulást tesz lehetővé.
A Holdkő rendezi a menstruációs ciklust, és enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára. Használható hiperaktív gyermek megnyugtatására is.
Részletek

Minden esetben kérek pont passzos csuklóméretet a megjegyzésbe, vagy e-mail-ben, telefonon.

Ha nem kapok méretet, akkor az átlagos méreteket veszem alapul:

Női karkötő: 15,5 cm, a Férfi: 17,5 cm es csuklóra készítem

A fém alkatrészek, díszek, lógók, strasszok, csomófogók szabadon változtathatóak, kérlek jelezd, hogy mit szeretnél vagy nem szeretnél az ékszeredbe.

 

Az ékszeredet minden esetben egyedileg készítem, Neked.

Energetikailag megtisztítva,

Reiki mesteri energiával töltöm fel.

Kérésedre van lehetőség a Kristályok programozására is.

Írj vagy hívj, bátran

 

A folyamatosan bővülő termékválasztékért keresd fel a Facebook oldalamat, https://www.facebook.com/tulipanekszerek itt minden termékemet megtalálod, frissen- azonnal töltöm az elkészült kincseket. Köszönöm, hogy itt vagy

Adatok
Cikkszám
226370
Tömeg
30 g/db
Hasonló termékek