Látomás karkötő Holdkő és Iolit kristályokból

Látomás karkötő  Holdkő és Iolit kristályokból
Látomás karkötő  Holdkő és Iolit kristályokból
8 000 Ft
Látomás karkötő
Holdkő és Iolit kristályokból
Az Iolit a látomások és intuíciók kristálya. Felerősíti a megérzéseket, segíti a kapcsoĺódást és a befelé fordulást.
Tisztítja és hangolja az aurát. A harmadik szemhez kapcsolódik. A torokcsakra színeiben pompázik, ezért nem meglepő, hogy az iolit egyik hatása az, hogy segíti a nyílt kommunikációt, nyugtatja, tisztítja a gondolatokat.
Jótékony hatással van a hat a lázra, tüdőre és torokra.
A Holdkő a Nőiesség kristálya. Erősen kötődik a Holdhoz, visszavezet a Hold fényébe és az intuíciók világába. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzéseket és az empátiát. Erősíti a nőiességet, segíti a női minőségek megélését. Segít behívni és elfogadni és megélni a szerelmet. Kitűnő ellenszere a szélsőséges helyzeteknek és érzelmeknek. Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és stresszt, valamint stabilizálja az érzelmeket. Fejleszti az érzelmi intelligenciát. Mélyreható érzelmi gyógyulást tesz lehetővé.
A Holdkő helyreállítja a menstruációs ciklust, és enyhíti a feszültséget. Enyhíti a változókor tüneteit, hőhullámokat. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert és ráhangol a bioritmus órájára. Elősegíti a mély, nyugodt alvást.
A mérete húzással állítható, nikkelmentes, strasszos láncával
Részletek

Az ékszeredet minden esetben egyedileg készítem, Neked.

Energetikailag megtisztítva,

Reiki mesteri energiával töltöm fel.

Kérésedre van lehetőség a Kristályok programozására is.

Írj vagy hívj, bátran

 

A folyamatosan bővülő termékválasztékért keresd fel a Facebook oldalamat, https://www.facebook.com/tulipanekszerek itt minden termékemet megtalálod, frissen- azonnal töltöm az elkészült kincseket. Köszönöm, hogy itt vagy

Adatok
Cikkszám
324316
Tömeg
30 g/db
Hasonló termékek