Aventurin Talizmán Végig fonva szép hosszúra

Aventurin Talizmán Végig fonva szép hosszúra
5 000 Ft
Aventurin Talizmán Végig fontam szép hosszúra
Az Aventurin Gyógyító kristály, a Szív gyógyszerének is nevezzük. Az önszeretet, elfogadás és megbocsátás energiáit hordozza. Mély nyugalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít viselőjének. Elűzi a félelmet, az aggódást és pozitív életszemléletre ösztönöz. Stresszoldó, boldogságfokozó hatású.
Hihetetlen erős nyugtató ásvány, csökkenti a szívpanaszokat, az idegrendszeri problémákat, a kommunikációs problémákat, pl. a dadogást. Serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet és segít megelőzni a szívinfarktust.
Véd az elektromágneses szmog okozta negatív hatásoktól. Segíti a mély, nyugtató alvást. Harmonizálja a Jin-Jang energiákat. Védi aurát a negatív hatásoktól és az energiavámpíroktól.
Ékszerként hosszú távon is viselhetjük, vagy marokkőként is magunknál hordhatjuk. Az alvás segítésére tegyük a párnánk alá, illetve ha sokat ülünk a számítógép előtt, tegyük az asztalunkra.
Ez az egyetlen belőle Kecses, finom kis medál, 3,5 x 1,5 cm
Részletek

Az ékszeredet energetikailag megtisztítva,

Reiki mesteri energiával töltöm fel.

Kérésedre van lehetőség a Kristályok programozására is.

Írj vagy hívj, bátran

 

Más Kristályból is szívesen készítek makramé fonással egyedi Talizmánt. 

 

A folyamatosan bővülő termékválasztékért keresd fel a Facebook oldalamat, https://www.facebook.com/tulipanekszerek itt minden termékemet megtalálod, frissen- azonnal töltöm az elkészült kincseket. Köszönöm, hogy itt vagy

Adatok
Cikkszám
373159
Tömeg
50 g/db
Hasonló termékek