Védelem Palosanto Kristálypermet 50 ml

Védelem Palosanto Kristálypermet 50 ml

Védelmi Kristálypermet

Palosanto, Sungit és Hegyikristályból

Finom, erőteljesen tisztító illatát Zsálya, Rozmaring és Levendula illóolajok keveréke adja
Energetikai pajzsot von viselője köré. A Palo Santo - Szent Fa a legerősebb védelmező. Távol tartja a rontást, balszerencsét, a rosszindulatot, a szemmel verést, elűzi a gonosz szellemeket és minden alacsony minőségű entitást, és energiát. Képes megsemmisíteni és közömbösíteni a negatív gondolatokat, a rákapcsolódásokat, energialényeket, élősködőket és mindenféle mágia hatását a térben körülöttünk, az aurában és a testben is. Tisztító, védelmező és megnyugtató hatású. A Palosantót füstölőként Tértisztításra használjuk.
A Sungit fantasztikus tulajdonsága, hogy elnyeli a negatív energiákat és eltörli annak minden negatív lenyomatát. Védelmet biztosít a számítógép, wifi, tv, stb. elektromágneses kisugárzása. Kiegyenlíti az emberi szervezet energiáját, tisztít, feltölt és megerősít. Medálként viselve az ősi energia erős védelmet ad. A Sugilit a bölcsességet és a magabiztosságot jelképezi. Segít hűnek maradni önmagunkhoz, erőt ad a félelmek legyőzéséhez, a konfliktusok megoldásához és a tervek megalkuvás nélküli véghezviteléhez.
A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. Életenergiát, erőt ad tulajdonosának. A Hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depressziót, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet.
A Topáz fenttartja a Rend-et, megtartja a rezgéseket.
Ára: 20ml: 2.500.-,
30ml: 3.500.-,
50ml: 5.000.- ft
Az üveg és a pemetezőfej 500.- ft, újratöltéskor ezt már nem kell fizetni.
Forrás:
Judy Hall: Kristálybiblia Sonja Heider: Gyógyító kövek könyve
Adatok
Cikkszám
386689
Tömeg
80 g/db
Hasonló termékek