Angyali teremtés nyakék, Gránát és Arany aura kristályokból

Angyali teremtés nyakék, Gránát és Arany aura kristályokból
Angyali teremtés nyakék, Gránát és Arany aura kristályokból
9 900 Ft

Angyali teremtés nyakék???????? Gránát és Arany aura kristályokból

 

A Gránát a teremtő erő, siker és magabiztosság kristálya. Erősíti a stabilitást, kezdeményezőkészséget, önbizalmat és az akaraterőt. Összeköt a Föld megtartó erejével. A gyökércsakrához kapcsolódik, gyógyítja a nemi szerveket, szabályozza a szexuális energiát. Csillapitja a depresszió, szorongás és félelem tüneteit. Életenergiával tölti fel az egész szervetetet, erősíti az immunrendszert. Regenerálja a sejteket, tisztítja a vért, jótékonyan hat a szívre tüdőre és a májra. Erős védelmező hatását már a középkorban ismerték. A harcosok kardjuk markolatába és a pajzsukba rakatták, hogy megvédje őket.

Az Arany Aurakvarc reményt és optimizmust ad, boldogságot sugároz. Felfényesíti az aurát. Egyensúlyba hozza az egész szervezetet. Viselőjének nyugodt, tiszta gondolkodást biztosít. Tisztítja az energiaáramlást, oldja a blokkokat, és megvédi a tulajdonosát minden negatív hatástól. Mestergyógyító, minden szervre jótékonyan hat és bármilyen betegség kezelésére alkalmas. Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a testre és a lélekre. Stresszoldó, közérzetjavító hatású.

 

#tulipanekszerek #aurakvarc #granat #angyallánc #handmadejewerly #vedelminyaklanc #sikerekszer #asvanyekszer #

Részletek

A nyaklánc 4-mm es gyöngyökből készült 42-cm hosszú, sodronyra fűzve, nikkelmentes kapoccsal. Lánchosszabítot kérhetsz rá.

Kérhető 4-es, 6-os, 8-as gyöngyökből is, más kristályokkal is, egyedi árral.

Minden más méretben kérhető, felárral.

 

Az ékszeredet minden esetben egyedileg készítem, Neked.

Energetikailag megtisztítva,

Reiki mesteri energiával töltöm fel.

Kérésedre van lehetőség a Kristályok programozására is.

Írj vagy hívj, bátran

 

A folyamatosan bővülő termékválasztékért keresd fel a Facebook oldalamat, https://www.facebook.com/tulipanekszerek itt minden termékemet megtalálod, frissen- azonnal töltöm az elkészült kincseket. Köszönöm, hogy itt vagy

Adatok
Cikkszám
570471
Tömeg
60 g/db
Hasonló termékek