Nőiesség- Hold Kristálypermet 50 ml

Nőiesség- Hold Kristálypermet 50 ml
Nőiesség- Hold Kristálypermet 50 ml

Nőiesség- Hold Kristálypermet és esszencia Holdkő és Hegyikristály rezgésével  


A Holdkő a Nőiesség kristálya. Erősen kötődik a Holdhoz és a megérzésekhez. Ahogyan a Hold, ez a kő is visszatükröz, és arra emlékeztet, hogy miként a hold is dagad és fogy, ugyanúgy minden a változás körforgásának a része. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát. Erősíti a nőiességet, segíti a női minőségek megélését. Segít behívni és felkészít befogadni, elfogadni és megélni a szerelmet.

Tele van befogadó, passzív, női energiával. Kitűnő ellenszere a szélsőséges helyzeteknek és érzelmeknek. Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és stresszt, valamint stabilizálja az érzelmeket. Fejleszti az érzelmi intelligenciát. Mélyreható érzelmi gyógyulást tesz lehetővé.

A holdkő rendezi a menstruációs ciklust, és enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Enyhíti a változókor tüneteit, hőhullámokat. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára. Elősegíti a mély, nyugodt alvást.
Használható hiperaktív gyermek megnyugtatására is.

Segíti az emésztő– és a nemi szerveket, a tápanyagok felszívódását: csökkenti a méreganyagokat és a folyadék visszatartást; enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit. Kitűnő felkeszitő a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra.


Kúraszerűen fogyasszuk. Elixirként javaslom 28 napig reggel- este 10 cseppet folyadékban meginni. Napközben az aurába, fej fölé fújni néhányszor. Egy kúrához a 20ml elegendő.


20ml: 2.500.-ft ml: 3.500.- ft 50 ml: 5.500.- ft

 

A Holdkő karkötők a Női karkötőknél találhatóak.

Adatok
Cikkszám
603344
Tömeg
80 g/db
Hasonló termékek