Kleopátra karkötő Rubin, Smaragd, Zafír, Topáz és Holdkő kristályokból

ÚJ
Kleopátra karkötő Rubin, Smaragd, Zafír, Topáz és Holdkő kristályokból
Kleopátra karkötő Rubin, Smaragd, Zafír, Topáz és Holdkő kristályokból
21 000 Ft
Teljesség karkötő, Rubin, Smaragd, Zafír, Topáz és Holdkő kristályokból

A Rubin az élet, a kiolthatatlan láng, a tűz, a szenvedély képviselője. Szerelemvonzó, vágyfokozó hatású. Életre hív, mozdít, elindít. Erősíti a kreativitást, növeli a tetterőt. Vonzza a bőséget és a jólétet. Bátorságot és magabiztosságot ad.

A Smaragd Kleopátra kedvenc kristálya volt, az újjászületés, szépség, eredendő jóság, örök fiatalság energiáit hordozza. Vénuszhoz, a szépség és a szerelem istennőjéhez ajánlották.
Nagyon ritka kincsnek számított, ékszerként, talizmánként viselték.

A Zafír a tiszta tudat kristálya. Bölcsességet és bátorságot ad. Javítja a koncentrációt és a kreativitást. Felelőssegvállalásra késztet. Erősíti a nyílt, tiszta kommunikációt, döntéseink melletti elköteleződést, kitartást. Segít a jó döntések meghozásában, tiszta gondolatokkal, érzésekkel és tárgyilagos rálátással. Erősíti az önkifejezést. Magabiztosságot és erőt ad.

A Holdkő a Nőiesség kristálya. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzéseket és az empátiát. Erősíti a nőiességet, segíti a női minőségek megélését. Kitűnő ellenszere a szélsőséges helyzeteknek és érzelmeknek. Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és stresszt. Kiegyensúlyozza a hormonrendszert.

4- 3-mm es fazettált gyöngyökből készült, ezüst szerelékkel.
Ha megszólít, írj

www.tulipanekszerek.hu
https://www.tulipanekszerek.hu/spd/741104/Teljesseg-karkoto-Rubin-Smaragd-Zafir-es-Holdko-kr

#tulipanekszerek #rubin #smaragd #zafir #holdkő #handmadejewerly #ásvanyékszer #diamond #egyediekszer #szerelemkarkoto #szenvedelykarkoto #lélekkarkötő #önismeret #
Adatok
Cikkszám
759072
Tömeg
30 g/db
Hasonló termékek