Varázslat nyakék, Heliotróp kristályokból, kis ezüst Virág medállal

Varázslat nyakék, Heliotróp kristályokból, kis ezüst Virág medállal
10 000 Ft
Heliotróp nyakék, kis ezüst Virág medállal
Apró, 3-mm es fazettált gyöngyökből készült. Finom, nőies ékszer, mégis nagyon erős energiákkal.
A Heliotróp rendkívüli ereje már ősidők óta ismert. Szinte minden szervre jótékony hatással van, újraindítja a szervezet öngyógyító képességét. Élénkíti az immunrendszert, növeli vitalitást.
Új energiát meríthetünk belőle, fokozza az életörömöt. Az agyra gyakorolt hatásának köszönhetően megkönnyíti a koncentrációt, élénkíti a memóriát.
Az egész testben erősíti az ereket. Bélproblémákban segítő, oldja az epeköveket, a vesére is jó hatással van, segíti a méregtelenítést és a savtalanítást.
Elsősorban védelmező kristály, a középkorban a keresztes katonák viselték, mert a piros pettyeket Krisztus vérének gondolták.
Ókortól kezdve használják amulettként, talizmánként, mert a monda szerint tulajdonosának védelmet nyújt a gonosz ellen, sőt viselőjét, ha kell, láthatatlanná változtatja.
Részletek

Az ezüst kis Virág nélül is kérheted, úgy az ára: 8.000.- ft.

A nyaklánc 3-mm es, fazettált gyöngyökből készült 42-cm hosszú, sodronyra fűzve, nikkelmentes kapoccsal. Lánchosszabítot kérhetsz rá.

Kérhető 4-es, 6-os, 8-as gyöngyökből is, más kristályokkal is, egyedi árral.

Minden más méretben kérhető, felárral.

 

Az ékszeredet egyedileg készítem, Neked.

Energetikailag megtisztítva,

Reiki mesteri energiával töltöm fel.

Kérésedre van lehetőség a Kristályok programozására is.

Írj vagy hívj, bátran

 

A folyamatosan bővülő termékválasztékért keresd fel a Facebook oldalamat, https://www.facebook.com/tulipanekszerek itt minden termékemet megtalálod, frissen- azonnal töltöm az elkészült kincseket. Örülök, hogy itt vagy

Adatok
Cikkszám
785806
Tömeg
50 g/db
Hasonló termékek