Bátorság- önismeret Topáz- Apatit Karkötő

Bátorság- önismeret Topáz- Apatit Karkötő
Bátorság- önismeret Topáz- Apatit Karkötő
13 000 Ft
Amikor megláttam ezt a gyönyörű Tanzanitottudtam, hogy a kék Topázzal Igazi Királynői ékszer válhat belőle, jött még hozzá Apatit és Topáz kis tárcsa, ezüst kapocs szivecskével, és már kész is a varázs.
A kék Topáz bölcsességgel, bátorsággal, alázattal, és az élet elégedettségével áldja meg viselőjét. Rendet teremt test- lélek- tudat szinten, így lehetővé teszi a mélyebb összefüggések felismerését
Növeli a pénzügyi sikert és az üzleti lehetőségeket - bőséget és jólétet hoz viselője életében.
Fokozza az ítélőképességet- a kék Topáz viselőjét bölcsességgel áldja meg, ezáltal segíti a kérdések elemzésében, a helyes döntések meghozatalában és az élet stresszes helyzeteinek leküzdésében.
A torokcsakrához és a víz elemhez rendelhető hozzá. Segíti a tiszta, őszinte kommunikációt, önmegvalósítást. Tiszta, világos és logikus gondolatokat hoz. Megnyugtatja az idegeket, megszünteti a haragot.
Nevét is a vörös-tengeri Topazosz-szigetről kapta, ahol már az ókorban is bányászták.
A Tanzanit gyógyító Kristály, teljes testi, lelki és mentális jólétet teremt viselőjének. A torokcsakrához kaocsolódik. Növeli az intuíciót, összeköt a felsőbb energiákkal. Pozitív energiái nyugalmat, magabiztosságot és lelki békét hoznak.
Fizikailag erősíti az immunrendszert, sejtmegújító és méregtelenítő hatású.
Az Apatit nyugalmat, harmóniát, kiegyensúlyozottságot hordoz. Fejleszti a magabiztosságot, önelfogadást és az önkifejezést. Erősíti a nyílt, tiszta kommunikációt. Lágyan feloldja az energia blokkokat és elmossa a harag, bűntudat, csalódottság és félelem érzését. Enyhíti a bánatot és az érzelmi problémákat. Békét és szellemi megtisztulást nyújt. Segíti az önkifejezést minden szinten, és egyensúlyba hozza a fizikai, érzelmi, mentális részeinket. Az Apatit segít a középpontunkban maradni. Fokozza a mély koncentrációt. Támogatja az immunrendszert. Jótékony hatással van a pajzsmirigyre. Növeli a test energiáját.
Részletek

Minden esetben kérek pont passzos csuklóméretet a megjegyzésbe, vagy e-mail-ben, telefonon.

Ha nem kapok méretet, akkor az átlagos méreteket veszem alapul:

Női karkötő: 15,5 cm, a Férfi: 17,5 cm es csuklóra készítem

A fém alkatrészek, díszek, lógók, strasszok, csomófogók szabadon változtathatóak, kérlek jelezd, hogy mit szeretnél vagy nem szeretnél az ékszeredbe.

 

Az ékszeredet minden esetben egyedileg készítem, Neked.

Energetikailag megtisztítva,

Reiki mesteri energiával töltöm fel.

Kérésedre van lehetőség a Kristályok programozására is.

Írj vagy hívj, bátran

 

A folyamatosan bővülő termékválasztékért keresd fel a Facebook oldalamat, https://www.facebook.com/tulipanekszerek itt minden termékemet megtalálod, frissen- azonnal töltöm az elkészült kincseket. Köszönöm, hogy itt vagy

 

Adatok
Cikkszám
797382
Tömeg
30 g/db
Hasonló termékek