Holdvarázs karkötő, Szelenit, Kék Topáz, Kianit, Aurakvarc és ezüst Holdacska

Holdvarázs karkötő, Szelenit, Kék Topáz, Kianit, Aurakvarc és ezüst Holdacska
15 000 Ft
Holdvarázs Szelenit, Kék Topáz, Kianit, Aurakvarc és egy ezüst Holdacska
A kék Topáz bölcsességgel, bátorsággal, alázattal, és az élet elégedettségével áldja meg viselőjét. Rendet teremt test- lélek- tudat szinten, így lehetővé teszi a mélyebb összefüggések felismerését
Növeli a pénzügyi sikert és az üzleti lehetőségeket - bőséget és jólétet hoz viselője életében.
Fokozza az ítélőképességet- a kék Topáz viselőjét bölcsességgel áldja meg, ezáltal segíti a kérdések elemzésében, a helyes döntések meghozatalában és az élet stresszes helyzeteinek leküzdésében.
A torokcsakrához és a víz elemhez rendelhető hozzá. Segíti a tiszta, őszinte kommunikációt, önmegvalósítást. Tiszta, világos és logikus gondolatokat hoz. Megnyugtatja az idegeket, megszünteti a haragot.
Nevét is a vörös-tengeri Topazosz-szigetről kapta, ahol már az ókorban is bányászták.
Kianit a szívből jövő, tiszta, határozott és rendezett kommunikáció kristálya. Áthidalja az összes kommunikációs nehézséget. A Kianit közvetítő, mint egy híd, összeköti a fizikai és az éteri világot. A torokcsakrához és harmadik szemhez kapcsolódik.Támogatja a személyes igazságod kimondását, bátorságot, őszinteséget önmagaddal és másokkal szemben is. Békés, nyugodt energiái segítenek a higgadt önkifejezésben.
A Kianit segít megérteni és elengedni azokat az ismétlődő érzelmi mintákat, amelyek már nem segítenek. Meditációnál segíti az összpontosítást és az elmélyülést. Kapcsolatot teremt magasabb rendű tudatosságoddal, magasabb frekvenciára emel. Nyugtató energiája a környezetedbe is békét és nyugalmat hoz.
A Szelenitet Szelénről, a Hold görög istennőjéről nevezték el ragyogó holdfenye miatt. Rendkívül finom rezgése van.
A koronacsakra kristálya, tiszta, Angyali tudatot biztosít, segít befogadni a magasabb rendű útmutatást.
A Szelenit páratlan nyugalmat és mély békességet nyújt. Segít, hogy egy magasabb rendű jó érdekében tevékenykedjünk.
A fény és az anyag közötti teret foglalja el. Ősi kő, és mégis azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek a legerőteljesebben hordozzák az új rezgést a Földön.
A kiszámíthatatlan érzelmeket hatékonyan eloszlatja.
Rendkívüli módon stabilizálja az idegeket, és hatástalanítja a feszültséget, fokozza a koncentrációt.
Az Angyal aura kvarc valójában hegyikristály, platinával kezelve, így gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, viszont a platina miatt hatékonysága felerősödik. Gyönyörű szivárvány színe reményt és optimizmust ad, boldogságot sugároz. Egyensúlyba hozza az egész szervezetet. Viselőjének nyugodt, tiszta gondolkodást biztosít. Tisztítja az energiaáramlást, oldja a blokkokat, és megvédi a tulajdonosát minden negatív hatástól. Mestergyógyító, minden szervre jótékonyan hat és bármilyen betegség kezelésére alkalmas.
Részletek

Minden esetben kérek pont passzos csuklóméretet a megjegyzésbe, vagy e-mail-ben, telefonon.

Ha nem kapok méretet, akkor az átlagos méreteket veszem alapul:

Női karkötő: 15,5 cm, a Férfi: 17,5 cm es csuklóra készítem

A fém alkatrészek, díszek, lógók, strasszok, csomófogók szabadon változtathatóak, kérlek jelezd, hogy mit szeretnél vagy nem szeretnél az ékszeredbe.

 

Az ékszeredet minden esetben egyedileg készítem, Neked.

Energetikailag megtisztítva,

Reiki mesteri energiával töltöm fel.

Kérésedre van lehetőség a Kristályok programozására is.

Írj vagy hívj, bátran

 

A folyamatosan bővülő termékválasztékért keresd fel a Facebook oldalamat, https://www.facebook.com/tulipanekszerek itt minden termékemet megtalálod, frissen- azonnal töltöm az elkészült kincseket. Köszönöm, hogy itt vagy

Adatok
Cikkszám
805121
Tömeg
30 g/db
Hasonló termékek