Bőségteremtő fülbevaló, Gránát és csiszolt Hegyikristályokból

Bőségteremtő fülbevaló, Gránát és csiszolt Hegyikristályokból
2 200 Ft

Siker- bőség- csillogás Bőségeremtő szett, Gránát és csiszolt Hegyikristályokból

A Gránát a teremtő erő, siker és magabiztosság kristálya. Erősíti a stabilitást, kezdeményezőkészséget, önbizalmat és az akaraterőt. Összeköt a Föld megtartó erejével. A gyökércsakrához kapcsolódik, gyógyítja a nemi szerveket, szabályozza a szexuális energiát. Csillapitja a depresszió, szorongás és félelem tüneteit. Életenergiával tölti fel az egész szervetetet, erősíti az immunrendszert. Regenerálja a sejteket, tisztítja a vért, jótékonyan hat a szívre tüdőre és a májra. Erős védelmező hatását már a középkorban ismerték. A harcosok kardjuk markolatába és a pajzsukba rakatták, hogy megvédje őket.

A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. Életenergiát és erőt ad tulajdonosának. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz, fokozza a többi kristály erejét. A Hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depressziót, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Segít testi-lelki- szellemi kimerültség, fáradtság esetén. Minden szinten tisztít, megsemmisíti a negatív energiákat és életerővel tölt fel. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a csakrákat és a szervezetet. Minden szervet gyógyít, minden kristályt feltölt.

 

#tulipanekszerek #hegyikristaly #granat #bosegkarkoto #handmadejewerly #sikerekszer #asvanyekszer #varazsekszer

Részletek

A fülbevaló 8-mm es gyöngyökből és 4-mm es csiszolt Hegyi tárcsából készült,nikkelmentes fülialapra.

 

Az ékszeredet egyedileg készítem, Neked.

Energetikailag megtisztítva,

Reiki mesteri energiával töltöm fel.

Kérésedre van lehetőség a Kristályok programozására is.

Írj vagy hívj, bátran

 

A folyamatosan bővülő termékválasztékért keresd fel a Facebook oldalamat, https://www.facebook.com/tulipanekszerek itt minden termékemet megtalálod, frissen- azonnal töltöm az elkészült kincseket. Örülök, hogy itt vagy J

Adatok
Cikkszám
950915
Tömeg
30 g/db
Hasonló termékek